Kruger National Park Safari (Full Day)

Kruger National Park Safari

Categorie:

Beschrijving

Het Kruger nationaal park is de thuishaven voor de Big 5 en verschillende soorten wild. In het krugerpark vind u naast alle wilde dieren een hoop flora en fauna die typisch zijn voor het lowveld. Het is vanuit 1 van onze lodges heel gemakkelijk om met uw eigen vervoer het kruger park aan te doen. In een klein half uurtje rijdt u naar de Orpen gate, een gebied waar veel wilde beesten zitten vanwege de aanwezigheid van de Olifantsrivier. Het eerste camp wat u tegenkomt is het Satara rest camp, een centrum waar vanuit u alle kanten op kunt voor een mooie dag in het park. Als u naar het Noorden rijdt kunt u via de Phalaborwa gate weer het park uitrijden om zo een perfect blokje te maken waar u de gehele dag mee bezig zult zijn. U kunt ook naar het drukkere zuiden rijden richting de Sable River en hier 1 van de gates gebruiken om weer het park uit te rijden.

Natuurlijk is het ook mogelijk om via ons een dag of meerdere dagen of safari te gaan naar het Krugerpark of naar het greater kruger wat tegenwoordig ook tot het nationale park behoort omdat verschillende privé reservaten de hekken gedropt hebben om zo bij te dragen aan de plannen van de overheid om het krugerpark tot de bergen te laten lopen. Het zogenaamde project “Kruger to Cliffs”. U zult met onze ervaren gidsen op pad gaan in onze open wagen die we gebruiken voor onze guided safaris in het Krugerpark gebied, omdat de wagen open is zult u een betere ervaring hebben als dat u met uw eigen huurauto kunt hebben vanwege de 360° views van het Afrikaanse veld om u heen. Omdat de gidsen zee bekend zijn met het gebied en het gedrag van de beesten kunt u een bijna aanraak ervaring verwachten met de dieren in hun eigen omgeving wat u de perfecte mogelijkheid geeft voor het nemen van geweldige foto’s en video’s.

 

Inbegrepen:

  • Entreekosten voor het Krugerpark
  • Transportatie
  • Een hapje en een drankje tijdens de safari

 

Wat mee te nemen:

  • Verrekijker
  • Zonnebrand
  • Camera / Videocamera
  • Comfortabele schoenen
  • Hoofdeksel
  • Zonnebril

 

We zullen u de dag voor uw safari nog even herinneren aan alle punten en zullen uw dan ook laten weten hoe laat u gewekt zal worden om op pad te gaan. Houdt u er rekening mee dat de safari’s vroeg in de ochtend voor zonsopgang starten of aan het einde van de middag zodat u tot de zonsondergang op safari gaat. Dit doen wij omdat dit de momenten zijn dat de meeste dieren actief zijn en u dus de grootste kans hebt om de big 5 tegen te komen. Als u voor een volledige dag naar het krugerpark gaat zult u wel de gehele dag op pad zijn maar zal er ‘s middags op het heetst van de dag een lunch zijn zodat u net als de dieren even kunt afkoelen. Een populaire plek waar wij vaak voor een lunch heengaan is het Olifants rest camp restaurant waar u vanaf bovenop de berg een terras met geweldig uitzicht heeft op de savanne.

 

 

 

 

Offerte aanvragen


CAPTCHA code:
captcha

Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kruger National Park Safari” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *