Kruger National Park Safari (Full Day)

Kruger National Park Safari

Categorie:

Beschrijving

Het Kruger nationaal park is de thuishaven voor de Big 5 en verschillende soorten wild. In het krugerpark vind u naast alle wilde dieren een hoop flora en fauna die typisch zijn voor het lowveld.

Het is vanuit 1 van onze lodges heel gemakkelijk om met uw eigen vervoer het kruger park aan te doen. In een klein half uurtje rijdt u naar de Orpen gate, een gebied waar veel wilde beesten zitten vanwege de aanwezigheid van de Olifantsrivier.

 

Het eerste camp wat u tegenkomt is het Satara rest camp, een centrum waar vanuit u alle kanten op kunt voor een mooie dag in het park.

Als u naar het Noorden rijdt kunt u via de Phalaborwa gate weer het park uitrijden om zo een perfect blokje te maken waar u de gehele dag mee bezig zult zijn.

 

U kunt ook naar het drukkere zuiden rijden richting de Sable River en hier 1 van de gates gebruiken om weer het park uit te rijden.

Met onze ervaren gids op safari naar het Krugerpark

Natuurlijk is het ook mogelijk om via ons een dag of meerdere dagen of safari te gaan naar het Krugerpark. Ook kunt u naar het greater kruger wat tegenwoordig ook tot het nationale park behoort omdat verschillende privé reservaten de hekken gedropt hebben.

Zo bij te dragen aan de plannen van de overheid om het krugerpark tot de bergen te laten lopen. Het zogenaamde project “Kruger to Cliffs”. Vandaar ook de naam van onze lodge “Kruger Ciffs”.

De lodge heeft namelijk uitzicht op de bergen waar ook de prachtige Panoramaroute begint.

Panorama Route Zuid-Afrika

De prachtige green canyon die u tegenkomt op de Panoramaroute

 

U zult met onze ervaren gidsen op pad gaan in onze open wagen die we gebruiken voor onze guided safaris in het Krugerpark gebied.

Omdat de wagen open is zult u een betere ervaring hebben als dat u met uw eigen huurauto kunt hebben vanwege de 360° views van het Afrikaanse veld om u heen.

 

Omdat de gerenomeerde gidsen zeer bekend zijn met het gebied en het gedrag van de beesten kunt u een bijna aanraak ervaring verwachten met de dieren in hun eigen omgeving.

Dit geeft u de perfecte mogelijkheid voor het nemen van geweldige foto’s en video’s.

 

Inbegrepen:

 • Entreekosten voor het Krugerpark
 • Transportatie
 • Een hapje en een drankje tijdens de safari

 

Wat mee te nemen op safari:

 • Verrekijker
 • Zonnebrand
 • Camera / Videocamera
 • Comfortabele schoenen
 • Hoofdeksel
 • Zonnebril
Op safari in Zuid-Afrika

Alle foto’s op de website zijn gemaakt door de gids en eigenaar van de lodge Jochen (Nederlands sprekend met Belgisch accent 😉 ) die ook de safari’s veelal zelf zal doen.

Voordat u op safari gaat naar het Krugerpark

We zullen u de dag voor uw safari nog even herinneren aan alle punten en zullen uw dan ook laten weten hoe laat u gewekt zal worden om op pad te gaan.

 

Houdt u er rekening mee dat de safari’s vroeg in de ochtend voor zonsopgang starten of aan het einde van de middag zodat u tot de zonsondergang op safari gaat.

 

Dit doen wij omdat dit de momenten zijn dat de meeste dieren actief zijn en u dus de grootste kans hebt om de big 5 tegen te komen.

Als u voor een volledige dag naar het krugerpark gaat zult u wel de gehele dag op pad zijn maar zal er ’s middags op het heetst van de dag een lunch zijn zodat u net als de dieren even kunt afkoelen.

 

Een populaire plek waar wij vaak voor een lunch heengaan is het Olifants rest camp restaurant waar u vanaf bovenop de berg een terras met geweldig uitzicht heeft op de savanne.

 

Olifantrivier

Uitzicht vanaf de lunchtent bij de Olifantsrivier. Olifanten, Nijlpaarden zullen veel te zien zijn maar alle dieren komen naar de rivier om te drinken.

 

 

 

 

Offerte aanvragen

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Kruger National Park Safari” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *