Over ons

Over ons

Gelegen tussen het wereldberoemde Kruger National Park en Hoedspruit in, zullen natuur liefhebbende gasten zich verwonderen over de schoonheid en diversiteit van de plek waar de lodge is gevestigd.

Jochen en Mira de Belgische eigenaren zullen er alles aan doen om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken.

 

Het is mogelijk om te vliegen op Hoedspruit Airport waar wij u kunnen ophalen of ervoor zorgen dat uw eigen auto klaarstaat indien u ook op self drive safaris wilt gaan wat heel goed mogelijk is in onze regio.

 

Wij kunnen ook een transfer (5-6 uurtjes rijden) voor u regelen vanaf het vliegveld Johannesburg OR Tambo

Het Kruger National Park staat bekend om de hoogste bevolkingsdichtheid van de Big 5 in Zuid-Afrika met voldoende gelegenheid om leeuwen, olifanten, neushoorns, luipaarden en Afrikaanse buffels te zien.

 

Vraag bij uw aanvraag naar de mogelijkheden voor safaris in het Krugerpark of nabij gelegen prachtige Big4 en Big5 parken. Elk park brengt zijn eigen unieke ervaring met zich mee.

Tijdens uw verblijf bij ons ervaart u een levensstijl waar veel mensen van dromen; jakhalzen blaffen in de verte als u ’s nachts bij de BBQ zit en ‘ s middags kijkt vanaf uw terras naar de prachtige natuur. Bovendien luistert u ’s morgens naar een dageraadkoor van bushveldvogels.

 

Vanaf begin 2022 zullen wij ook eigen dieren op ons land van 35 hectare groot krijgen.

Naast onze luxe lodge wacht het iconische Kruger National Park op u, waar u de uitgestrekte landschappen en spectaculaire Afrikaanse dieren in het wild kunt verkennen. Daarna kunt u genieten van onze luxe lodge.

 

U bent verzekerd van een zorgvuldig samengestelde verblijf, met een focus op persoonlijke aandacht. Onze luxe lodge maar zeer betaalbare verzekert u van pure comfort en ontspanning, zodat u zich kan verbinden met dit prachtige deel van de wereld.

 

Het is mogelijk om ontbijt en BBQ pakketten door ons te laten verzorgen, daarnaast kunt u eten bestellen bij verschillende restaurants in de buurt en is het ook mogelijk om de restaurants in en rondom Hoedspruit en Kamershus te bezoeken.

BBQ opties en een eigen keuken

Ontbijt & Diner

Krugerpark

Op 20min afstand rijden

Mooiste lodges in de regio

Klanten geven ons een 9,7