Over ons

Over ons

Onze luxe lodge, ligt genesteld in Krugerpark in Zuid-Afrika en is geschikt voor de bewuste reiziger die op zoek is naar verbinding met de natuur.

Gelegen in het wereldberoemde Kruger National Park, zullen natuur liefhebbende gasten zich verwonderen over de schoonheid en diversiteit van de plek waar de lodge is gevestigd.

Tijdens uw verblijf bij ons ervaart u een levensstijl waar veel mensen van dromen; jakhalzen blaffen in de verte als u ‘s nachts rond een vuur zit en ‘ s middags kijkt vanaf uw terras naar giraffen terwijl ze bladeren eten uit de knobthornbomen in de tuin.  Bovendien luistert u ‘s morgens naar een dageraadkoor van bushveldvogels.

Het Kruger National Park staat bekend om de hoogste bevolkingsdichtheid van de Big 5 in Zuid-Afrika met voldoende gelegenheid om leeuwen, olifanten, neushoorns, luipaarden en Afrikaanse buffels te zien.

Naast onze lodge wacht het iconische Kruger National Park op u, waar u de uitgestrekte landschappen en spectaculaire Afrikaanse dieren in het wild kunt verkennen. Daarna kunt u genieten van onze luxe lodge. U bent verzekerd van een zorgvuldig samengestelde verblijf, met een focus op persoonlijke aandacht. Onze luxe spa verzekert u van pure comfort en ontspanning, zodat u zich kan verbinden met dit prachtige deel van de wereld.

TOP RESTAURANT

BREAKFAST & DINNER

SPA & WELLNESS

OPEN DAILY

BEST SUITES

COOL VIEW